ARMADA WEB_2016_projekti_KINGCAFFE_00 ARMADA WEB_2016_projekti_KINGCAFFE_02 ARMADA WEB_2016_projekti_KINGCAFFE_03 ARMADA WEB_2016_projekti_KINGCAFFE_04
back to thumbs  /  

Kingcaffe

Branding + Dizajn

Naloga


V prvi fazi zasnovati novo blagovno znamko turške kave. Od imena do oblikovanja identitete. V drugi fazi oblikovati embalažo kave in na koncu zasnovati komunikacijsko akcijo. Ustvariti novo BZ kave, ki bo lahko kvalitetno konkurirala največjemu proizvajalcu kave na slovenskem trgu.

Rešitve


Ime Kingcaffe izberemo, saj želimo kavo pozicionirati visoko, ker gre za odlično mešanico kave in posledično za vrhunski izdelek. Embalažo oblikujemo na način, ki je slovenskemu tipičnemu kupcu v regiji blizu in prepoznaven ter mu daje jasno informacijo, da gre za klasično turško kavo in ne za izdelek, ki bi ga potrošniki zamenjevali za instant kavo ali temu podobnimi izdelki.
Kingcaffe predstavimo z oglaševalsko akcijo, v kateri za “ambasadorja" izberemo igralca Sebastijana Cavazzo, ki s svojim šarmom in duhovito zgodbo o njegovem načinu priprave kave in načinu njegovih sosedov, produkt približa tipičnemu uživalcu turške  kave.

KD in pisec / Marko Miladinović
AD & D / Darko Miladinović
D / Mojca Mladenovič
Režija / Miloš Srdić